Omvormers5 artikelen

König KNACO2503 Digitale Audio Converter 2x RCA Female - 1x TosLink Female + 1x S/PDIF (RCA) Female Donkergrijs

40,25

Converteer een analoog stereo-audiosignaal naar een digitaal TosLink of S/PDIF-audiosignaal via de ingang van een ontvanger of versterker.

Vandaag besteld, dinsdag in huis

König KNACO2502 Digitale Audio Converter 1x TosLink Female + 1x S/PDIF (RCA) Female - 1x TosLink Female + 1x S/PDIF (RCA) Female Donkergrijs

35,75

Sluit twee apparaten, zoals een Blu-ray-speler en spelcomputer, aan op een ontvanger of versterker met deze digitale 2-wegs audio-converter. De converter zet een digitaal TosLink-signaal om in een S/PDIF-audiosignaal en andersom. Hij dient tevens als...

Vandaag besteld, dinsdag in huis

König KNACO2500 Digitale Audio Converter 1x S/PDIF - TosLink Female Donkergrijs

25,50

Sluit een Blu-ray-speler of spelcomputer aan op een ontvanger of versterker met deze digitale audio-converter. De converter zet het digitale S/PDIF-audiosignaal om in een digitaal TosLink audiosignaal.

Vandaag besteld, dinsdag in huis

König KNACO2501 Digitale Audio Converter TosLink Female - 1x S/PDIF Donkergrijs

26,50

Sluit een Blu-ray-speler of spelcomputer aan op een ontvanger of versterker met deze digitale audio-converter. De converter zet het digitale S/PDIF-audiosignaal om in een digitaal TosLink-audiosignaal.

Vandaag besteld, dinsdag in huis

König KNACO2504 Digitale Audio Converter 1x TosLink Female + 1x S/PDIF (RCA) Female - 2x RCA Female Donkergrijs

37,00

Sluit de nieuwste digitale schermen met optische uitgang aan op een versterker met een analoge verbinding. Deze digitale audio-naar-stereo RCA-converter zet het digitale TosLink- of S/PDIF-audiosignaal om in een analoog stereo-audiosignaal.

Vandaag besteld, dinsdag in huis