Omvormers6 artikelen

König KNASW2504 Digitale Audio Converter 4x TosLink Female - TosLink Female Donkergrijs

49,50

Sluit 4 TosLink-apparaten aan op één TosLink-ingang van een versterker of ontvanger. Deze 4-wegs TosLink-schakelaar maakt het mogelijk om tussen de aangesloten apparaten te wisselen. Dit kan zowel handmatig als met een afstandsbediening.

Nu bestellen, zaterdag in huis

König KNACO2503 Digitale Audio Converter 2x RCA Female - 1x TosLink Female + 1x S/PDIF (RCA) Female Donkergrijs

40,25

Converteer een analoog stereo-audiosignaal naar een digitaal TosLink of S/PDIF-audiosignaal via de ingang van een ontvanger of versterker.

Nu bestellen, zaterdag in huis

König KNACO2501 Digitale Audio Converter TosLink Female - 1x S/PDIF Donkergrijs

26,50

Sluit een Blu-ray-speler of spelcomputer aan op een ontvanger of versterker met deze digitale audio-converter. De converter zet het digitale S/PDIF-audiosignaal om in een digitaal TosLink-audiosignaal.

Nu bestellen, zaterdag in huis

König KNACO2502 Digitale Audio Converter 1x TosLink Female + 1x S/PDIF (RCA) Female - 1x TosLink Female + 1x S/PDIF (RCA) Female Donkergrijs

35,75

Sluit twee apparaten, zoals een Blu-ray-speler en spelcomputer, aan op een ontvanger of versterker met deze digitale 2-wegs audio-converter. De converter zet een digitaal TosLink-signaal om in een S/PDIF-audiosignaal en andersom. Hij dient tevens als...

Nu bestellen, zaterdag in huis

König KNACO2500 Digitale Audio Converter 1x S/PDIF - TosLink Female Donkergrijs

25,50

Sluit een Blu-ray-speler of spelcomputer aan op een ontvanger of versterker met deze digitale audio-converter. De converter zet het digitale S/PDIF-audiosignaal om in een digitaal TosLink audiosignaal.

Nu bestellen, zaterdag in huis

König KNACO2504 Digitale Audio Converter 1x TosLink Female + 1x S/PDIF (RCA) Female - 2x RCA Female Donkergrijs

37,00

Sluit de nieuwste digitale schermen met optische uitgang aan op een versterker met een analoge verbinding. Deze digitale audio-naar-stereo RCA-converter zet het digitale TosLink- of S/PDIF-audiosignaal om in een analoog stereo-audiosignaal.

Nu bestellen, zaterdag in huis